loader

Starkaraoke

Hyvä karaokesta kiinnostunut. Oletko koskaan karaokeravintolaa etsivänä asiakkaana miettinyt mistä löytyy se paikka, joka vastaa vaativimpiinkin karaoketoiveisiisi. Ravintola, jossa on mukava laulaa, kuunnella ja keskustella. Paikka, jossa tekniikka ja palvelu toimii. Jossa karaoke on tärkeässä osassa, mutta niidenkin asiakkaiden toiveet huomioidaan, jotka eivät välitä laulamisesta.

Oletko ravintolayrittäjä? Ehkä olet karaoketoimintaan panostaneena miettinyt, kuinka juuri nämä edellä kuvatut asiakkaat läheltä ja kaukaa löytäisivät paikan päälle. Kuinka erottautua joukosta ja tuoda oma laadukas palvelutuote esille.

Karaokeinstituutti ry. tarjoaa nyt yksinkertaisen, edullisen ja tehokkaan konseptin edellä kuvattuun ongelmaan. Ratkaisun nimi on Starkaraoke -laatusertifikaatti.

Sertifikaatti myönnetään Karaokeinstituutti ry:n hallituksen päätöksellä anomuksesta ja suoritetun auditoinnin perusteella ravintolalle, jolla vaaditut perusasiat laadukkaan karaoketoiminnan järjestämiseksi ovat kunnossa. Sertifiointi voidaan samanaikaisesti myöntää vain yhdelle ravintolalle kaupungissa. Tällä takaamme, että karaoken laatuseikkoihin pitkäjänteisesti panostava ravintola erottuu aidosti joukosta ja saa konkreettisen hyödyn sertifikaatista. Kenenkään muun palvelutuotetta alaspainamatta tai väheksymättä.

Ensimmäinen ravintola, jolle sertifikaatti 8.4.2016 lukien myönnetään on Karaokebub Helmi Jyväskylässä. Juhlistamme historiallista avausta KaraokeShown merkeissä klo 22:00 lukien. Tervetuloa nauttimaan Showsta sekä tutustumaan Helmen Starkaraoke -luokan palvelutuotteeseen.

Starkaraoke -verkosto laajenee ja tiedot uusista ravintoloista lisätään juuri tänne. Yrittäjä, oletko kiinnostunut liittymään mukaan ja ottamaan uudesta brändistä kaikki hyödyt irti. Laitathan postia osoitteeseen info@karaokeinstituutti.net ja saamme asian vireille.

microphone

Copyright © Wild Lanseeraus